Somollisträffen

Jaha. Sitter man här lite lagom mör och trött efter helgens äventyr!

Vi åkte ner i lördags kväl mot Skåne (jag hade varit på kurs på dagen) och Alex fixat bilen.

Sov på en parkeringsplats i bilen med hundar och det fungerade riktigt bra, Alex tyckte väl att det var på gränsen eftersom hon inte riktigt fick plats att ligga raklång….

Väl framme igår så skulle vi valla för Nigel. Första gången så skulle vi köra på så han fick se hur hundarna var. Dusty var dum och ville inte lyssna över huvud taget på ligg så det vart inte så mycket valla för oss. även Pax var het och olydig, lite så där galen som han kan vara.

Det är väl kanske inte så kontisgt i sig att de betedde sig så, dels eftersom vår bilresa vart lång men även eftersom vi inte hunnit med att valla så mkt den sista tiden med dem gör ju sitt till.

Andra gången så gick det bättre, till mig så sa Nigel att Dusty i början ska få arbeta av sig innan man börjar med riktiga övningar och han tyckte att han var fin. Alltid kul att höra! Till mig sa han att jag måste vara lugn (det är ju inte alltid så lätt….mmmmm…….) eftersom när jag blir irriterad så går även Dusty upp i varv och så blir det inte så bra. Blev ju helt klart inspirerad av att försöka valla mer med honom nu så tänkte att vi ska bli bättre på det from nu!

Alex och Pax kommer inte att valla nästan nånting nu i vår eftersom de har showen, pga av dels att de inte kommer att hinna med men även eftersom skaderisken är ganska så stor så är det dumt att riskera något eftersom de inte har någon ersättningshund…. Men Alex var inte nöjd med vallomgången med Pax, olydig men lite så där galen som han kan vara.

Även Bowie fick träffa fåren, eller vi gick och tittade på fåren inomhus, han tittade på dem nån gång när de rörde på sig men än så länge är det mer intressant att titta på andra hundar….. men det kommer. =)

Efter god mat och trevligt sällskap så rörde vi kosan hemmåt, men fastande i en olycka på motorvägen i ca 45 min. En lastbil hade rammat ett räcke och var helt ihopknögglad och omkullvält. Läskigt hur fort det kan gå alltså.

Väl hemma så är det ju alltid en del att fixa med, men som tur är så jobbar jag  natt inatt så jag kan fixa med det nu.

/Massa Kramar Lisa, Dusty o Bowie

Meddelanden ?
Alex!:
Joo…. olydig kan man väl säga med lätthet… Men det var faktiskt inte jag som fixade biln, det var Far och Bror! Tack för det!!! Kram
Lottie:
Hej och tack för hjälpen med Cap!!! Han är så FIN!!!!! Goose och han har funnit varnadra och grabbat till sig lite tillsammans Han äter som en häst, men hade kissat inne inatt, kanske blev för stor omställning med flytten till hundrummet. Kul har han haft idag iaf, fullt ös!! Nigel hälsar och hoppas få se er igen! Kraamar
Ullis,Diesel&Maq:
Väntar med spänning på bilder från helgen
Alex!:
Bilder finns under Foto/filmer!
Stora lillebror:
Varsegod : ) Och fick du plats i farmors bil borde du väl på plats i din container också?
Annonser
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s