Skåneresa

Ja snart är det dags att åka ner till fina Skåne under hela påsken! Vi kommer som vanligt att åka i en fullsmockad bil och en drös hundar!

Det kommer att bli två dagaras kurs för Paul och sedan kommer det även att vara en massa valltävlingar! Ska bli kul! Längtar! =)

Ska strax dra iväg för ett sista vallpass innan vi åker! Hoppas att båda mina grabbar sköter sig bra. Skulle så gärna vilja köra ett VP med Dusty nu när vi är där nere, men han har strulat som en tok med hämten (men fått till dem okej de två sista dagarna) men då har han i gengäld inte velat lyssna ordentligt på Ligg, så det är svårt… Har inte bestämt mig ännu, vill ju ha en schysst hund att ”visa upp” men vi får väl se hur det känns väl på plats. Lilla Skrutthunden!

Bowie har skött sig okej under veckan med vallning, honom har jag ju börjat med visslor på, hemskt kul men det låter ju ibland lite si så där när jag ska vissla…. hahaha. men han kan i alla fall nu Fram och Ligg så det går frammåt (Inte i alla situationer dock så det håller vi på att träna).

Mer uppdatering kommer väl sedan under helgen/efter när vi kommit tillbaka. Kamera och videokamera är i all fall packade så hoppas på bra väder och fina hundar!

GLAD PÅSK Önskar Vi i Hundflocken!!!

/Kram Lisa med Dusty och Bowie

Annonser
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skåneresa

  1. Fållans skriver:

    Ha så¨kul i skåne =)..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s