Fårflytt och syskonträff

Igår var det upp ganska tidigt för att först åka och kolla till Tammys får. Tammy var iväg på ungdomskurs i vallning på Lekeberga. Inte alls avundsjuk… Själv är man några år för gammal…. Men men…. I alla fall så mådde bässisarna bra, hundarna fick bara varsit kort pass och sedan tog jag en skön prommenad där.

Bilen styrdes sedan mot Madde och fick precis när jag satt mig i bilen ett sms från Madde som typ skrev att det var typiskt att det skulle börja regna nu när vi skulle träffas eftersom det varit sol hela förmiddagen…. Titta på himlen och det trista var ju att jag var på väg från solsken mot det där jätteörka trista molntäcket…. Tog en bild från mobilen i bilen…

Aja… inte så mkt att göra åt…. Mötte upp Emma med Bowies syrra Plätt och så skulle vi dela av fåren och sedan flytta dem. Det vart lite bilder, men tyvärr så regnade det. Efter att fåren snällt blivit lastade bar det av mot deras nya hem och väl där öppnade sig himlen. Inte bara regn nu utan det började hagla och det var inte lite det…. Vi stod mot en husvägg med och skyddade hundarna från stora hagelkorn. Gjorde skitont att få dem på sig. Inte nog med det så åskade och blixtrade det precis runt husknuten. Som tur var var hundarna inte alls berörda av detta. =) Skönt.

Efter att det värsta lagt sig så kunde vi äntligen få ut fåren till sitt nya hem!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Efter att ha kommit hem och torkat upp och sovit lite bar det av till jobbet för en jobbnatt… Det var mycket med en patient som var lite risig, men hann med när jag hade en paus att köra ett kort och bra lydnadspass med Bowie… då var klockan 03…. =) men va fan, lika bra att träna, sova kan man ju göra någon annan gång… =)

NU blir det dock sängen ett par timmar framöver så jag orkar med att jobba inatt igen!

/Lisa och hundar

Annonser
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s